fredag 29 oktober 2010

Info om öringfisket i morgon.



Vi kör i morgon som planerat. Eftersom folk kommer sjösätta båtarna i hamnar utspridda runt hela Bergviken så kör vi "valfri start". Det vill säga att man börjar fiska när man vill och vart man vill. Sedan träffas vi på Båtklubbens Ö och snackar lite och grillar lite korv vid kl 15.

Väl mött i morgon!!! å SKITFISKE!

torsdag 28 oktober 2010

Multimedia message

Första efter 15 min. Ca 5kg.

måndag 4 oktober 2010

Ljusnan pike race 2010


Nu är LPR över för i år... Tyvärr gick det inte riktigt som vi hade hoppats på den sista deltävlingen på Varpen.

Efter att nollat på "Hemmaplan" och lyckats vinna på Marmen så hade relativt goda förutsättningar för att lyckas i totalcupen. Efter bara 20 minuters fiskande sliter det tag i ett spö och Anders får en fin fight med en väl matad gäddmadame på 109cm och 8,9kg. Vid det tillfället kändes det som en bra placering i totalen skulle vara möjlig, men tyvärr så blev det riktigt tvärnit för oss i fisket. Överlag var fisket bra på Varpen. Många 100+ kom upp under tävlingen, medans vi fick kämpa in i det sista för att över huvudtaget fylla plankan.

Vi slutade på en 11:e plats i deltävlingen och hamnade på 4:e plats i totalen... Grrr, Surt!!! Men tydligen var vi inte bättre i år. Ett stort Grattis Till Team VVV, Pink och Piketanic. Även ett stort Tack till Emil som sliter med denna cup. KANON BRA!!!

Nu stundar lite Gäddtrolling, och framförallt ett seriöst försök efter Orsjöns prickiga!